Bedrijfspanden Zevenaar

1. locatie Didamseweg 148 A Zevenaar

Omschrijving

Te huur: Modern bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping met een totale grootte van 235 m2. Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw met 3 andere bedrijven en vrij parkeren aan de voorzijde.  

Globale indeling en oppervlakken: 
Begane grond: gezamenlijke entree met tochtsluis en brievenbus.  

1e verdieping: Gezamenlijke moderne toiletvoorziening, hal met toegang naar het gehuurde (200 m2): centrale hal met keuken, diverse kantoorruimten (indeling vrij om aan te passen). Via hal nog 2 extra kantoorruimtes (35 m2). 

Aanwezige voorzieningen en bijzonderheden: 
- Energielabel: B; 
- Glasvezel en kabel aansluiting; 
- Airco's; 
- HR glas ramen, deels te openen; 
- Volledige ledverlichting (deels in aanleg); 
- Kabelgoten met UTP aansluitingen; 
- Bureaus en kasten ter overname. 

Centrale voorzieningen 
- Centrale CV-verwarming; 
- Brandmeldinstallatie; 
- Gas, water en elektra; 
- Servicekosten (elektra/verwarming): ca € 25,- per m2 per jaar. 

Locatie: 
Gelegen op het bedrijventerrein Hengelder op korte afstand van oprit A12. Hengelder heeft een diversiteit aan regionale en (inter)nationale ondernemingen, gelegen parallel aan de A12 (Arnhem-Oberhausen). In de omgeving zijn verder meerdere meubelzaken, o.a. Vivaldi XL en Goossens, de bouwmarkten Karwei en Praxis, autodealers en ook diverse (hoogwaardige) productiebedrijven aanwezig. 

Bestemmingsplan: 
Het getaxeerde object valt onder de bepalingen van de Beheersverordening BT Hengelder Noord, vastgesteld in 2014. Nadere info via gemeente Zevenaar beschikbaar. 

Aanvaarding: 
In overleg te aanvaarden. 

Huurcondities: 
* Huurprijs te vermeerderen met BTW 
* Huurperiode in overleg te bepalen. 
* Jaarlijkse index op basis van het CPI/CBS index. 
* Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW. 
* Vastlegging overeenkomst in Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) model afhankelijk van gebruik: kantoorruimte en andere bedrijfsruimte art. 7:230a BW) met o.a. bijbehorende algemene bepalingen.

2. Locatie Edisonstraat 54 B te Zevenaar, nabij A12

nieuwbouw, oplevering medio 2023


Nieuwbouwplan aan de A12 


Op zichtlocatie langs de A12 is een plan ontwikkeld voor de bouw van een modern multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte en laadkuil/dock. Gelegen op de hoek van de Edisonstraat en Celsiusstraat. 

Algemeen, locatie, ligging

Op een thans braakliggend terrein aan de Edisonstraat en Celsiusstraat kan een vrijstaand bedrijfspand worden gerealiseerd voor zowel verhuur als verkoop. Het plan omvat thans een bedrijfshal van ca. 1.940 m² met ca. 228 of 460 m² kantoor . De bereikbaarheid van de locatie is uitstekend. De Edisonstraat is en blijft de doorgaande route vanaf de aansluiting op de A12 (in huidige en toekomstige situatie) en op onderliggend wegennet. De hoekligging garandeert een goede toegankelijkheid. Een laadkuil met dock en leveler is in het plan opgenomen. 

Bestemming

Bedrijventerrein met uitgebreide flexibele gebruiksmogelijkheden.

 

Huurcondities:

In overleg te bepalen, doch bij huur minimale 1e huurtermijn van 10 jaar. Voorts gebruikelijk condities en huurovereenkomst conform model ROZ met bijbehorende algemene en bijzondere voorwaarden.

Interesse?